Onze Partners
Peter van Berckel -
Peter van Berckel hoort tot een nieuwe generatie fermentatieleraren die overal ter wereld opstaat. Peter is een autodidactische fermentatie-onderzoeker die gedreven is om te delen wat hij geleerd heeft. Hij is sterk beïnvloed door de ongelofelijk veelzijdige Japanse fermentatietraditie tsukémono genaamd.
Contact:
Peter van Berckel
Fermentatie-expert
Arnemseweg-Zuid 228b
3817CN Amersfoort
Onze Partners
Vegetarische kookschool - De Zonnekeuken
Contact:
Peter Vandermeersch
Felix Timmermansstraat 24
8310 ASSEBROEK
info@dezonnekeuken.be
050/54.80.67
Onze Partners
Mijn Pizzasteen
Ooit al eens gehoord van "op steen gebakken brood" ? Wel ook jij, net als bij de ambachtelijke bakker, kan vanaf nu je broodjes bakken op een echte stenen vloer in je eigen keuken.
"MijnPizzasteen.nl" heeft verschillende formaten ovenstenen die passen in je keukenoven. Denk dus "out of the oven" en gebruik de stenen niet alleen voor een lekkere Pizza maar ook voor brood, pistolets en stokbroden.
Voordelen:
- beter ontwikkeld brood
- knapperige korst
- mooi uitgebakken
- heerlijke smaak
Contact:
Verrijn Stuartlaan 50
2288 EP Rijswijk
Nederland
0031 (0)6 40253350
0031 (0)2 5073329
Onze partners
I FORNI CAMPINI
Het ultieme gevoel van DIY bakken op een echte houtoven? Zeer zeker!
Een fantastische beleving om brood en pizza te bakken. Maar het gaat verder dan dat, ook vlees, vlees roken en heerlijke schotels kunnen bereid worden in deze ovens. Het vraagt wat zoekwerk en ervaring maar eenmaal je dat onder de knie hebt is het een wereld die opengaat.
Ontdek vandaag nog het gamma aan houtovens.