Partners

Samenwerken is als een perfect afgekneed deeg.
Partners

Onze Partners

Peter van Berckel -

https://petervanberckel.nl/

Peter van Berckel hoort tot een nieuwe generatie fermentatieleraren die overal ter wereld opstaat. Peter is een autodidactische fermentatie-onderzoeker die gedreven is om te delen wat hij geleerd heeft. Hij is sterk beïnvloed door de ongelofelijk veelzijdige Japanse fermentatietraditie tsukémono genaamd.

Contact:

Peter van Berckel

Fermentatie-expert

Arnemseweg-Zuid 228b

3817CN Amersfoort


Onze Partners

Vegetarische kookschool - De Zonnekeuken

http://www.dezonnekeuken.be

Contact:

Peter Vandermeersch

Felix Timmermansstraat 24

8310 ASSEBROEK

info@dezonnekeuken.be

050/54.80.67


Onze Partners

Mijn Pizzasteen

http://www.mijnpizzasteen.nl

Ooit al eens gehoord van "op steen gebakken brood" ? Wel ook jij, net als bij de ambachtelijke bakker, kan vanaf nu je broodjes bakken op een echte stenen vloer in je eigen keuken.

"MijnPizzasteen.nl" heeft verschillende formaten ovenstenen die passen in je keukenoven. Denk dus "out of the oven" en gebruik de stenen niet alleen voor een lekkere Pizza maar ook voor brood, pistolets en stokbroden.

Voordelen:

  • beter ontwikkeld brood
  • knapperige korst
  • mooi uitgebakken
  • heerlijke smaak

Contact:

Verrijn Stuartlaan 50

2288 EP Rijswijk

Nederland

0031 (0)6 40253350

0031 (0)2 5073329


Onze partners

I FORNI CAMPINI

www.ifornicampini.be

Het ultieme gevoel van DIY bakken op een echte houtoven? Zeer zeker!

Een fantastische beleving om brood en pizza te bakken. Maar het gaat verder dan dat, ook vlees, vlees roken en heerlijke schotels kunnen bereid worden in deze ovens. Het vraagt wat zoekwerk en ervaring maar eenmaal je dat onder de knie hebt is het een wereld die opengaat.

Ontdek vandaag nog het gamma aan houtovens.